Verhuur chalet

Teachers in beweging, meditatie, klank...

Ik stel de yogachalet ook graag open voor andere fijne activiteiten. Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde discipline en wil je graag jouw activiteit, workshop of lessenreeks komen geven in de yogachalet? Dat kan, zo lang het maar in de lijn ligt van "meditatie en (of in) beweging" of inspirerende, rustgevende activiteiten zoals klankconcertjes...

Het is ook mogelijk om samen een programma in elkaar te steken of een reeks met verschillende lessen..., verschillende opties zijn mogelijk. 

 

Vrije beroepen / zelfstandigen 

Ben je therapeut, coach, shiatsu masseur, kunstenaar... en ben je op zoek naar een rustige locatie voor je sessies of je vrije beroep?
Dan is het huren van de Yogachalet misschien een optie. Dit kan zowel per uur als op wekelijkse / maandelijkse basis, of gewoon op jouw maat. Ik luister graag naar je voorstel en we bespreken verder wat mogelijk is.

 

Bedrijven, vzw's, scholen...

Kleine bedrijven, vzw’s en allerlei andere organisaties of groeperingen van maximum 8 mensen kunnen zowel Lu Jong lessen of Dansmeditaties volgen in de yogachalet.(Voor grotere aantallen kom ik graag ter plaatse bij jullie les geven.)

Of je kan er zelf je eigen activiteit organiseren. Neem gerust contact op en dan bekijk ik wat jullie wens is en wat de mogelijkheden zijn.
Deelname / prijzen zijn onderling te bespreken. Ik hou rekening met de achtergrond en de aard van de organisatie en wil voor kleine, niet gesubsidieerde vzw's en organisaties een aangepaste prijs maken. 

 

Privé gebruik

Ook voor kleine familie- of vriendenreünies, vergaderingen of bijeenkomsten kan je de yogachalet huren. Dit kan per uur of voor een halve dag. Prijzen kan je bij mij opvragen.

 

Praktisch

De houten chalet is 27,5 m² groot (5 m x 5,5 m) en heeft uiteraard ook een houten vloer! Er worden daarom geen schoenen gedragen en er wordt evenmin gegeten of gedronken (tenzij enkel water/thee als je een doek legt) Rechtover de chalet, onder het aanpalend huis is een kleine ruimte voorzien waar je iets te drinken kan geven. Je kan er leidingwater nemen, er is een waterkoker, thermos en waterkan ter beschikking, evenals een aantal tassen en glazen (ander materiaal is zelf te voorzien) Een WC is beschikbaar in het huis op het gelijkvloers.
Heb je nog andere concrete vragen, laat het me weten!

Huur groepslessen, relaxatieconcertjes, zelfstandige beroepen: 10 € voor 1 uur - 18 € voor 2 uur - voor 3 uur: 25 € en voor 4 uur 30 €. 

Voor bedrijven, vzw's en dergelijke maak ik aangepaste prijzen. Ook voor privé-gebruik bespreken we het samen.