NIEUWE ACTIVITEITEN 

 

Nog 2 proeflessen Lu Jong: di 12 + 19/2 van 20.15u - 21.15u.

De beoefening van deze Tibetaanse yoga is geschikt voor elke leeftijd en ieders bewegingsbereik. Op een zachte manier wordt gewerkt met de wervelkolom, het verbeteren van de fysieke conditie en het ontspannen van de geest. Deze zachte maar diep werkende bewegings-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen kunnen zo op een prachtige manier jouw leven verrijken.

Op 29/1 zijn we gestart met een reeks van 10 lessen waarin ik de 21 bewegingen aanleer. Je kan nog een proefles komen volgen (5 €) tem 19/2 en eventueel aansluiten met een 5 beurtenkaart (50 €)
Je kan kiezen of je de gewone versie doet (enkele oefeningen rechtstaand + de meeste in kleermakerszit) ofwel de oefeningen zittend op een tabouret uitvoert. Dus ook als je niet zo soepel bent of wat stram in de rug, benen, heupen…, als je reuma, artrose of andere fysieke kwaaltjes hebt, dan is de stoelversie zeker uit te proberen. Ook wie veel zittend werk doet kan deze bewegingen aanleren zodat je ze nadien van op je (bureau)stoel kan uitvoeren. Zo kan je tijdens je werkuren wat yogaoefeningen doen!

 

Vrijdag 22/2: Klankconcert - gong en klankschalen: van 20u - 22u.

Gedurende 1,5 uur wordt je meegenomen op een reis door de wereld van de klank. Elk concert is een unieke ervaring.
We maken gebruik van klankschalen, wavedrum, chimes, planeet gongs en feng gongs. Op het einde voorzien we thee en water.

Deelname: 18 €
Info en inschrijvingen bij Johan Decoster: johan@johandecoster.com

 

Vanaf zaterdag 23/2: Creatieve harpcirkels: van 10.45u - 11.45u


Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan deze harpcirkels, met max 6 mensen, onder leiding van harptherapeute Christine Van Den Bossche. Voorkennis van notenleer of instrument is niet nodig. Op een speelse manier kan je proeven van de trillingen en klanken van dit mooie instrument. In verbondenheid met elkaar doorheen de helende klanken en harmoniserende trillingen van de harp. 
Christine brengt voor ons kleine harpjes mee waarop we kunnen spelen (zie foto in bijlage), je kan er eventueel ook eentje huren om thuis verder te oefenen. meer info hierover bij Christine : vdb.christine@telenet.be

Je kan kiezen om aan 1 of meerdere cirkels of aan de hele reeks deel te nemen. Je kan op elk moment aansluiten.

Data harpcirkels: 23/2 - 16/3 - 30/3 - 27/4 - 11/5 - 1/6 - 15/6 en 29/6 telkens van 10.45u - 11.45u
Deelname per cirkel: 17 € indien we met min 4 personen zijn - 22 € indien we met max 3 zijn

Inschrijven: yogachalet_kriya@hotmail.com

 

Vanaf donderdag 14/3 tot eind eind juni: Nieuwe reeks van 10 lessen Qi Gong

Maak kennis met de 11 Chinese gezondheidsoefeningen, geselecteerd uit duizenden Qi Gong oefeningen door een Russische arts uit de 19e eeuw en 8 brokaten die wij regelmatig beoefenen in onze Tai Chi school l’Art du Chi ! Deze les duurt een klein uur en zal uitsluitend staande zijn, al wisselen we wel al eens af met enkele voorzichtige Tai Chi-passen. Dus wie moeite heeft met zittende of liggende yoga, zal hier zeker aan zijn trekken komen.

Tarief: 10 beurtenkaart = 100€, 11 lessen in het totaal, 11de les is bonus !

Info en reserveren bij Johan Van Den Bossche: kunstvandechi@gmail.com

 

 

ZEN-CADEAUBON


Op zoek naar een origineel cadeautje..? Misschien kan je eens een ontspannend ZEN-cadeau schenken? Laat ze kennis maken met de zachte Tibetaanse yoga en/of laat hen ontspannen met de Tibetaanse 5 elementen massage!

Koop een cadeaubon aan voor een uur yoga of een uur massage (deze wordt enkel met kleding aan uitgevoerd)
Combinatie van beiden is ook mogelijk: eerst een half uur massage -wat ideaal is als voorbereiding voor de yoga -  en nadien een uur yoga.

Dit kan voor 1 persoon aan 30 € of voor 2 personen aan 50 € (1u). Combi massage + yoga (1,5 u.): 45 € of 75 € voor 2 pers.


Ik ga eventueel ook bij de mensen thuis of op een andere locatie (in regio Halle) voor privéles of privémassage: hiervoor vraag ik 60 €/u of 90 € voor anderhalf uur voor maximum 3 personen! 

Contacteer me gerust voor meer info.